Afbeelding
Foto: Gonny van Duinen

Voetbaltoernooi Dames 35+

Sport

HATTEM - Vrijdag organiseerde HMC een voetbaltoernooi voor de dames 35+. Clubs uit de omgeving kwamen naar Hattem om te strijden om de overwinning en om leuke, sportieve wedstrijden te spelen. 

De HMC 35+ dames waren goed vertegenwoordigd met twee teams in beide poules. In poule A is HMC als vijfde geëindigd en in poule B is HMC als vierde geëindigd. Naast HMC waren er dames van IJVV, CSV, SV Zwolle (twee teams), SVI, ZAC, Dieze-West en VCHW aanwezig. Na de wedstrijden zat de sfeer in de kantine er goed in en werd iedereen voorzien van een hapje en drankje. Een aantal waagde zich op de dansvloer om de laatste restjes energie op te maken.

Het damesvoetbal voor 35-plussers is erg in trek, dat blijkt al uit de grote club dames bij HMC. Op een gemoedelijke, laagdrempelige manier kun je mee spelen, ook als je nog niet eerder hebt gevoetbald. Naast het bewegen en het leuke spelletje is het vaak erg gezellig. Je kunt vrijblijvend een keer mee trainen of komen kijken op vrijdagavond om 19.30 uur op sportpark het Achterveen.

Afbeelding