Afbeelding
Foto: DA

DA Hattem viert 5-jarig jubileum

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

HATTEM – Het is feest bij DA Hattem. Op 10 april bestaat de drogisterij 5 jaar. Het team van DA Hattem wil het jubileum graag vieren met de klanten. Daarom zijn er in de feestweek op 10, 11, 12 en 13 april diverse acties, workshops en activiteiten.

Persoonlijk

“DA staat voor deskundig en persoonlijk advies, voor vriendelijke service en een uitgebreid assortiment. Onze gedachte: Als je lekker in je vel zit, sta je positief in het leven. De medewerkers van DA Hattem helpen je dan ook graag om je fris, gezond en mooi te voelen. Wij onderscheiden ons door deskundigheid advies en aandacht voor ieder persoon. Iedere medewerker is gediplomeerd en heeft daarnaast kennis binnen het eigen vakgebied zoals orthomoleculair adviseur, drogist of schoonheidsspecialist . Bij DA Hattem zijn we erop gespitst om klanten in de watten te leggen. Als team gaan we ervoor dat je geïnformeerd en geïnspireerd, en voorzien van het juiste product, de winkel verlaat. Bij de DA Hattem vind je een uniek assortiment. Ben je op zoek naar een specifiek product dat er niet is? Vraag gerust en we bestellen het voor je. We willen graag dat je met plezier de volgende keer terugkomt”, geeft Claudia van DA Hattem aan.

Terugblik

Met een positief gevoel wordt teruggeblikt op de afgelopen vijf jaar. Claudia heeft inmiddels ruim 30 jaar ervaring in het vak en aarzelde geen moment toen de kans zich voordeed om de drogist in Hattem over te nemen van haar werkgever. Daar heeft ze geen moment spijt van gehad. Nog altijd werkt de Hattemse ondernemer met veel plezier.

Als 17-jarige medewerker ging Claudia aan de slag als stagiaire bij de grondlegger van de DA In de Gaper in Hattem. “Mevrouw Veenendaal komt nog regelmatig in de winkel. Hoe leuk is dat? De tijd is snel gegaan. IK ben blij dat ik samen met de medewerkers dit werk mag doen. We verkopen producten waar mensen blij en beter van worden. Dat is het mooie van het vak. Dat nemen we heel serieus vooral op gebied van zelfzorg en preventie om de Hattemers fit en vitaal te houden. Als drogist hebben wij ook een signalerende functie. We schromen niet om het advies te geven om even naar de huisarts te gaan”.

Claudia benadrukt dat de (oud) medewerkers en klanten van onschatbare waarde zijn geweest de afgelopen 5 jaren. “Ik kijk positief naar de toekomst als ondernemer. We zitten in een prachtig stadje. De Hattemers weten echt de weg naar Hattem te vinden als het om de dagelijkse boodschappen gaat. Als bestuurslid van ondernemersvereniging HAVO ervaar ik dat omliggende plaatsen met jaloerse blikken richting Hattem kijken. Hier wordt nog echt gewinkeld en hebben we veel zelfstandige ondernemers. Dat is iets om trots op te zijn. Ik ben blij om daar onderdeel van uit te mogen maken. Je moet het echt samen doen!”

Acties

Op 10, 11, 12 en 13 april wordt het 5-jarig jubileum groots gevierd bij de DA aan de Kerkstraat 26 in Hattem. Klanten ontvangen 20 % korting op bijna het hele assortiment, Daarnaast zijn er veel andere acties in de winkel in samenwerking met de leveranciers. Op Social Media wordt iedere dag een mooi cadeau verloot van een beautypakket tot een heerlijke parfum. Tijdens de feestdagen zijn in de winkel vertegenwoordigers van merken zoals Janzen, New Care, Uriage, aromatherapie Chi en John van G aanwezig om demonstraties te geven. Op woensdag 10 april ontvangen de eerste 50 klanten bij aankoop van € 25,00 een goedgevulde goodiebag.