Afbeelding
Foto: kitcentrum.nl

Kitcentrum doet mee aan Shopping Awards 2024

Partnerbijdrages

HATTEM – De webshop Kitcentrum.nl doet mee aan de Shopping Awards 2024. Nadat het bedrijf, met van oorsprong Hattemse roots, vorig jaar zilver behaalde, is de jacht op de gouden award geopend. Stemmen kan tot en met 29 februari 2024.

Duik in het verhaal van Kitcentrum.nl waar klantgerichtheid met een glimlach gegarandeerd is. Opgericht door Marien en Linda van Stegeren uit Hattem in 2010, biedt de webshop een breed assortiment aan professionele kitten en lijmen tegen betaalbare prijzen.

Met snelheid en efficiëntie als kernwaarden, garandeert Felix Noordberger namens Kitcentrum.nl snelle levering en gratis bezorging binnen één werkdag. Als dé plek voor hoogwaardige kitten en lijmen, staat Kitcentrum.nl synoniem voor betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Dit wordt nog eens onderstreept door de recente mijlpaal van 10.000 reviews, met een indrukwekkend gemiddeld cijfer van 9,4!

Met roots in Hattem en een team van ongeveer 25 werknemers, is Kitcentrum.nl een webshop met een Hattemse flair. Vanwege de grote groei dat het bedrijf doormaakte werd in 2020 een nieuw pand met meer magazijncapaciteit en ruimere kantoren betrokken in Nieuwleusen.

De Shopping Awards zijn de belangrijkste prijzen in webshopwereld Nederland. Het winnen van een gouden Shopping Award zou de kroon zijn op het harde werk van het team van Kitcentrum.nl. Daarom wordt de hulp van het publiek ingeschakeld. Stemmen kan via de QR-code in de advertentie op pagina 8 van deze Hattemer of via www.stemshoppingawards.nl/kitcentrum.nl.