Afbeelding
Foto: Archief

Inschrijven grote rommelmarkt

Algemeen

HATTEM – Visit Hattem organiseert op 31 augustus de jaarlijkse grote rommelmarkt. Van 6.00 tot 16.00 uur zullen in de binnenstad weer veel spulletjes van eigenaar wisselen. Inschrijven voor een felbegeerde plaats op de rommelmarkt kan via de website van Visit Hattem.

Kraamhouders met een commercieel winstoogmerk worden selectief toegelaten, met uitzondering van de lokale winkeliers en enkele foodtrucks. Begin dit jaar liet het bedrijf dat de inschrijvingen en de organisatie van het indelen en plaatsen van de marktkramen regelde, weten ermee te stoppen. Een aantal enthousiaste vrijwilligers van Visit Hattem heeft de handschoen opgepakt en is aan de slag gegaan met het maken van plannen en draaiboeken, het maken van afspraken en regelen van tal van voorzieningen. Dankzij hen kan de rommelmarkt voor Hattem behouden blijven.

Wil je ook meehelpen met de organisatie, meld je dan aan via evenementen@visithattem.nl of loop even binnen bij Visit Hattem aan de Markt. Deelnemers kunnen zich via het formulier op de website van Visit Hattem aanmelden.