Afbeelding
Foto: Noah Hogeboom

Floky sokken: Innovatie & technologie

Partnerbijdrages

HATTEM - Een aanbeveling voor iedere sporter zijn de Floky sokken. De compressie sokken zijn ontwikkeld doormiddel van biomechanica en per sport specifiek ontworpen. Floky Socks Benelux is exclusief distributeur van de Floky sokken voor de Benelux.

Aan het woord is Noah Hogeboom: “Werken volgens biomechanische principes betekent werken aan de gezondheid van het lichaam en de sportprestaties. Dankzij de ontwikkeling van innovatieve zeefdruktechnieken, bedacht volgens de principes van de biomechanica, heeft FLOKY revolutionaire producten voor de sportwereld gecreëerd die de prestaties kunnen helpen verbeteren en blessurepreventie tijdens de fysieke activiteit kunnen garanderen, waardoor het welzijn en de prestaties van de sporters worden verbeterd”.

Studie

Achter de creatie van elk Floky product zit een uitgebreide studie van de menselijke motoriek gecombineerd met het gebruik van milieuvriendelijke materialen en geavanceerde technieken die wereldwijd uniek zijn.

“De sokken beschermen en ondersteunen de fysiologische beweging. De anti-slip en diktetoepassingen aan de onderkant van de sok zorgen voor een betere stabiliteit en zorgen voor de optimale voetboog. De zone-specifieke compressie zorgt voor minder blessures door de trilling reductie en ondersteuning van de spieren. Ons unieke biomechanische taping-systeem zorgt voor een optimale bloedsomloop, waardoor je spieren sneller herstellen en vol met energie zitten. Alle toepassingen zijn per sport specifiek onderzocht en ontworpen”.

Informatie:

De Floky sokken beschermen de voet en het lichaam tegen blessures, minimaliseren stress, geven stabiliteit, zorgen voor een sneller herstel en optimaliseren je prestaties”.

Voor meer informatie over het assortiment van Floky: www. flokysocks.nl of loop even binnen bij Sportplay aan de Kerkstraat 30 in Hattem.