Afbeelding
Foto: website Dorcas Hattem

De Dorcas Winkel Hattem bestaat 5 jaar. Dit wordt gevierd met een taxatie dag en een jubileumweek

Nieuws Ingezonden

PERSBERICHT

Kringloopwinkel Dorcas Winkel Hattem  organiseert eenTaxatiedag (10 mei) en een feestelijke jubileumweek (14-18 mei)

De Dorcas Winkel Hattem (kringloopwinkel) bestaat in mei 5 jaar . Ter gelegenheid daarvan wordt er op 10 mei (vrijdag na Hemelvaartsdag) een taxatiedag georganiseerd. Hier kunt u voorwerpen en wat je maar kunt bedenken, laten taxeren door experts tegen een kleine vergoeding van €2.50 per artikel. Dit bedrag komt  weer ten goede komt aan het goede doel.

 Ook hebben we een feestelijke jubileumweek van dinsdag 14 mei tot en met zaterdag 18 mei, waarin verschillende acties  zullen plaatsvinden. De hele maand mei staat ook in het teken staan van het 5 jarig bestaan met verschillende activiteiten en aanbiedingen

De kringloopwinkel wordt gerund door vrijwilligers en de opbrengst is voor het goede doel. Dorcas is een christelijke organisatie voor noodhulp en internationale samenwerking. Dorcas komt in actie bij armoede, uitsluiting en crisis en creëert mogelijkheden voor mensen en gemeenschappen om tot bloei te komen. Dorcas heeft verspreid over heel Nederland 44 kringloopwinkels. De opbrengsten komen ten goede aan projecten die Dorcas uitvoert in Afrika, Oost-Europa en het Midden-Oosten. Duizenden vrijwilligers en klanten dragen zo bij aan het werk voor mensen in nood.

Dorcas Winkel Hattem is gevestigd aan de Zuiderzeestraatweg 21B, achter de Welkoopwinkel. De openingstijden zijn dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en woensdag van 10.00 tot 13.00 uur.