Afbeelding
Foto: teamleiders gezocht voor bouwdorp Hattem

Gezocht teamleiders Bouwdorp Hattem

Algemeen

HATTEM - Deze zomer wordt opnieuw het bouwdorp in Hattem georganiseerd door Rotary Hattem-Heerde. Dit zal plaats vinden op 29, 30 en 31 augustus: de laatste week van de zomervakantie. Het is drie dagen lang van 9.45 uur tot 15.00 uur. 

Daarvoor zijn er 10 teamleiders nodig. Elke teamleider begeleidt een team van 10 kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar met het bouwen van hutten. Deze dagen zijn ideaal om je maatschappelijke stage te doen. Het is alleen mogelijk om alle drie de dagen te komen: Meld je snel aan: vol is vol. Info@kinderboerderijhattem.nl Let op: dit is alleen voor de teamleiders, zeker niet voor het opgeven van de kinderen die mee willen doen aan bouwdorp.

Hoef je geen maatschappelijke stage te lopen, maar wil je wel teamleider worden: ook jij kan je aanmelden. Ook ouders en opa’s en oma’s die dit leuk vinden kunnen zich hiervoor aanmelden. 

Ben je zelf tussen 6 tot 12 jaar oud en woon je in Hattem, of ga je in Hattem naar school en wil je meedoen aan bouwdorp: hou de Hattemer, de facebookpagina van Kinderboerderij Hattem en posters bij de Albert Heijn in de gaten wanneer de inschrijving voor bouwdorp is.