Afbeelding
Foto: .

Start Open Air Fitness Hattem

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

HATTEM – “Wanneer je fit bent, geniet je meer van het leven”, aldus Ferdinand van de Lang. Bijna twee jaar geleden startte hij met zijn bedrijf Fespo in MFC de Marke. Dat is inmiddels zo succesvol dat er nu een nieuwe uitdaging bijkomt. Op maandag 6 maart start Open Air Fitness Hattem.

Fit worden

Toen Ferdinand zijn sportschool in MFC de Marke opende had hij niet kunnen dromen dat dit een schot in de roos zou zijn. Door de persoonlijke aandacht, advies op maat en moderne apparatuur weten veel mensen inmiddels de weg naar Fespo te vinden. Het aanbod is inmiddels uitgebreid met de groepslessen Powerwalk en X-Core.

“Ik ervaar zelf dat wanneer je fit bent, je veel meer aankunt in het dagelijks leven. Dat wil ik graag voor iedereen. Mensen geven aan meer variatie op het gebied van sportaanbod te willen, met name op het gebied van buitensporten. Daarom zijn we de mogelijkheden gaan onderzoeken en franchise ondernemer geworden van Open Air”.

Buitenlucht

OpenAir Fitness biedt een sporttraining zoals je gewend bent van de sportschool, maar dan in de frisse buitenlucht. Het concept is ontstaan als familiebedrijf in het Friese Joure. Daar draait sinds 2015 een succesvolle locatie van Open Air Fitness. Het concept heeft zich bewezen en er kwam steeds meer vraag vanuit de fitness- en sportwereld. De passie voor sport deelt Ferdinand met Julian van der Pol en Stef de Boer. De nieuwe trainers van Open Air Hattem stuiteren van positieve energie en stromen over van goede ideeën. Ze kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.

Na een aantal weken proefdraaien zijn ze er klaar voor.

Aanbod

“Open Air bestaat uit drie standaardlessen, krachttraining, Hitcircuit en Bootcamp voor vrouwen. Een gevarieerd programma met een advies op maat voor zowel de beginnende als ervaren sporter van elke leeftijd. Het lesaanbod is wisselend en vernieuwend zodat het voor iedereen leuk blijft. Alle lessen vinden plaats in de buitenlucht. Het streven is dat geen enkele les wordt afgezegd of er moet code geel voor het weer zijn afgegeven”, geven de gecertificeerde en gemotiveerde trainers Stef en Julian aan.

Beiden benadrukken dat sporten in de buitenlucht van groot belang is voor de gezondheid zowel in fysiek als mentaal opzicht.

Container

De lessen worden gegeven bij de nieuwe OpenAir sportcontainer bij MFC de Marke. De container is een volledig ingerichte fitnesscontainer en geschikt voor kracht en total body workouts. De sportcontainer is verzinkt en voorzien van een speciale outdoor poedercoating. Hierdoor gaat de container lang mee en roest niet

Fespo levert samen met OpenAir Hattem een mooi sportief aanbod voor binnen en buitentraining. Wie zich voor 15 maart 2023 aanmeld kan 30 dagen kosteloos kennismaken met OpenAir Hattem. “Kom de eerste maand gratis sporten bij OpenAir Hattem en ontdek hoe leuk en effectief het is om in de buitenlucht te trainen”, zo nodigen Stef en Julian uit.

Aanmelden kan via: info@openairhattem.nl of te bellen met tel.nr. 06 83653139.

Ook bestaat de mogelijkheid om een voordelig duo-abonnement af te sluiten van een combinatie van binnensporten bij Fespo en buiten bij Openair Hattem.

Voor meer informatie: www.fespo.nl of www.openairhattem.nl