Afbeelding
.

Occasion bedrijfswagen nodig? Zo geregeld!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

REGIO- Is het tijd voor een nieuwe bestelbus? Dan gaat u natuurlijk niet over een nacht ijs. U heeft een sterke en veilige bus nodig die een lange tijd meegaat. 

Dit hoeft overigens geen nieuwe bus te zijn, er zijn namelijk genoeg occasions verkrijgbaar die prima onderhouden zijn. Zo bespaart u ook nog eens een hoop geld met uw bedrijf. Een goede occasion vinden is heel eenvoudig, er zijn namelijk speciale websites die mooie gebruikte bedrijfswagens aanbieden, een voorbeeld hiervan is de website van DUTCH Vans.

Goedkope bestelbus kopen

U wilt natuurlijk de beste kwaliteit, maar ook een schappelijke prijs betalen voor uw nieuwe bestelbus. Dit is mogelijk bij DUTCH Vans. Op de website van DUTCH Vans vindt u een groot aanbod aan hoogwaardige bedrijfsbussen voor een voordelige prijs. Ook het aanbod aan merken is enorm, van Fiat en Renault tot Mercedes en Volkswagen. Om gemakkelijk de juiste bus te vinden, kunt u op de website gebruikmaken van filters. Met deze filters kunt u bijvoorbeeld naar een specifiek merk zoeken, voorkeuren aangeven voor het bouwjaar of de kilometerstand en de lengte van de auto kiezen. Hierna krijgt u een geschikt aanbod op uw scherm met alleen de beste occasions.

Ford Transit occasion 

We zullen niet verbaasd zijn als u op zoek bent naar een Ford Transit occasion. Dit is namelijk een van de meest gekozen bestelbussen. Ook deze auto vindt u bij DUTCH Vans. De occasion is verkrijgbaar in verschillende modellen en bouwjaren. Op de website vindt u onder andere de Ford Transit bakwagens, personenbussen en bestelbussen. Voor alle prijsklassen is wel een mooie bedrijfsauto te vinden. Zo kunt u al een Ford Transit kopen voor nog minder dan drieduizend euro. Uiteraard is de prijs afhankelijk van een aantal factoren zoals de kilometerstand en het bouwjaar.

Advies over uw nieuwe bedrijfswagen

Het is meer dan logisch als u vragen heeft over uw nieuwe bestelbus. U wilt waarschijnlijk een lange tijd gebruikmaken van uw bus en dus de juiste keuze maken. Als u nog niet zeker weet welke auto het beste bij u past, dan kunt u vakkundig advies inwinnen bij DUTCH Vans. Dit kan via de mail, de chat, maar u kunt ook gewoon even bellen. Of ga eens op bezoek in Barneveld, zodat u gelijk uw nieuwe bedrijfswagen in gebruik kunt nemen. Wilt u nog een bedrijfsauto inruilen? Dat kunt u hier ook gelijk regelen, of online via een inruilvoorstel.