Het saxofoonkwartet “Quatro Saxophoni”
Het saxofoonkwartet “Quatro Saxophoni” Foto: .

Theeschenkerij start nieuw seizoen

Algemeen

HATTEM – Theeschenkerij Oldeniel gaat weer los. Op zondag 28 april is er weer een cultureel optreden bij de theeschenkerij met een optreden van Quatro Saxophoni.

Het saxofoonkwartet “Quatro Saxophoni” bestaat uit 3 Zwolse pensionado’s en een nog werkzame Zwollenaar.

De mannen spelen in de traditionele bezetting met sopraan-, alt-, tenor- en baritonsax, waardoor het volle bereik van de saxofoon, van hoog tot laag, in hun muziek valt te bewonderen. Het kwartet bestaat uit Edwin van der Moolen sopraansax en muzikaal leider, Guus Kennis altsax, Paul Renckens tenorsax en Jouke Bakker op de baritonsax.

Het repertoire is erg breed samengesteld, van populair tot klassiek: zowel muziek van Stevie Wonder, Beatles, Gershwin en op verzoek kan ook een fuga van Bach worden gespeeld, kortom: muziek voor iedereen!

Het optreden begint om 14.30 uur en komen luisteren is gratis. Naast allerlei fantastische soorten thee serveren wij ook heerlijke zelfgemaakte baksels. Allemaal ingrediënten voor een topmiddag!

De theeschenkerij bevindt zich aan de Hattemse kant van de IJssel bij de fiets- en voetveerpont ’t Kleine Veer tussen Zwolle Zuid en Hattem.