Op woensdagmiddag 7 juni geeft Immie Wolf, thuisbegeleider bij Verian, in het  Alzheimer Café tips voor activiteiten tijdens de zomermaanden.
Op woensdagmiddag 7 juni geeft Immie Wolf, thuisbegeleider bij Verian, in het Alzheimer Café tips voor activiteiten tijdens de zomermaanden. Foto: .

Tips voor de zomer bij het Alzheimer Café

Algemeen

HATTEM/ HEERDE - Iedere eerste woensdag van de maand organiseert de afdeling Oost-Veluwe van Alzheimer Nederland het Alzheimer Café op een centrale locatie in Heerde. Woont u in de regio Hattem, Heerde of Epe en heeft u een vorm van dementie of bent u mantelzorger van een naaste met dementie, dan bent u van harte welkom. Het Alzheimer Café is een fijne ontmoetingsplek waar je tips en informatie kunt krijgen over (omgaan met) dementie. Waar je antwoord krijgt op vragen, ervaringen uitwisselt met lotgenoten en ruimte hebt voor sociaal contact. 

Op woensdagmiddag 7 juni geeft Immie Wolf, thuisbegeleider bij Verian, in het Alzheimer Café tips voor activiteiten tijdens de zomermaanden. Wat kun je thuis met elkaar doen en welke mogelijkheden zijn er in de omgeving om van te genieten. Monique van Beek zal met zang en accordeon zorgen voor vrolijke zomerse sferen. U bent van harte welkom op woensdagmiddag 7 juni van 13.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur) tot 15.00 uur in De Heerd, Griftstraat 8 te Heerde. 

Voor meer inlichtingen over de maandelijkse bijeenkomsten van het Alzheimer Café kunt u contact opnemen met Annemieke Wijma tel. 06-20596404 of Fennie Tiemens tel. 06-16101849. Of op alzheimer-nederland.nl/regios/oost-veluwe