Afbeelding
Foto: .

De voordelen van een auto huren

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Een auto huren voor een persoonlijke of zakelijke reis wordt steeds populairder. Tegenwoordig huurt maar liefst één op de drie reiziger een huurauto op een vakantiebestemming. Niet alleen in het buitenland is autoverhuur geliefd, maar ook binnen onze landsgrenzen kiezen velen voor het huren van een wagen of bestelbusje. Autoverhuurbedrijven als Autohopper beschikken over filialen in heel Nederland, waardoor een auto huren in Groningen, Maastricht of Den Haag supereenvoudig is. Wat zijn de voordelen van een auto huren? We zetten de belangrijkste redenen op een rij. Een auto huren voor het ultieme gevoel van vrijheid

Rijd je trein niet of heb je te maken met lange overstaptijden? Door een auto te huren bij Autohopper heb je alle flexibiliteit en vrijheid om zelf te bepalen hoe je reis eruit ziet. Je stapt simpelweg in je huurauto en bent vervolgens vrij om te gaan en staan waar je maar heen wilt. Onderweg een tussenstop maken bij een gezellig restaurant voor een smaakvolle lunch of toch nog even die ene vriendin bezoeken? Met je eigen huurauto rijd je de route die jij voor ogen hebt. Het voordeel is bovendien dat je op plekken komt die met het openbaar vervoer lastig te bereiken zijn. Je haalt hierdoor het maximale uit je reis. 

Meer ruimte voor het vervoeren van mensen of bagage

Ga je op familieweekend met meerdere families of organiseer je voor de kinderen een verjaardagsfeest? Met één auto is het lastig om alle mensen in één keer naar de juiste bestemming te vervoeren. Het huren van een extra auto brengt logistiek veel gemak met zich mee, omdat je alle personen in één keer heen en weer kan brengen. Bovendien is het veel gezelliger om met zijn allen te reizen. Niet alleen voor het vervoeren van personen, maar ook voor het verhuizen van goederen is een grotere wagen of bestelbus een uitstekende oplossing. Als student of starter kun je al snel al je spullen in de ruime bestelwagens van Autohopper kwijt. 

Een huurauto die past bij je wensen

Wil je op reis gaan met een caravan of vouwwagen, of staat een verhuizing op de planning waarvoor je een aanhangwagen wilt inhuren? In dat geval heb je een auto met trekhaak nodig. Niet alle voertuigen beschikken over een trekhaak of hebben voldoende capaciteit om de aanhanger of caravan te kunnen trekken. Een auto met een krachtige motor huren is in dat geval een oplossing. Bij Autohopper verhuren ze uitsluitend auto’s en busjes die maximaal twee jaar oud zijn. Bovendien worden de voertuigen regelmatig gecontroleerd, zodat je ervan verzekerd bent dat je veilig op reis gaat.