Afbeelding
.

Nieuw: Brow en Beautybar Hattem

Partnerbijdrages

HATTEM - Marietta en Asra, twee gedreven ondernemers, bundelen hun succes. Aesthetic nagelstudio & Shine Skin Clinic hebben zich samen gevestigd op de bovenverdieping van de Ridderstraat 2 in Hattem.

Je bent hier aan het juiste adres voor een manicure door nagelstyliste Marietta, van Aesthetic nagelstudio, met Biab gellak voor handen en voeten. In de Brow bar krijg je van Asra van Shine Skin Clinic, naast het beste advies, de volgende behandelingen: wenkbrauwen epileren met draad en verven met henna, het (hele) gelaat epileren met draad, browlumination en huidbehandelingen.

“We beloven je: na je eerste bezoek had je gewild dat we je eerder met onze mooie en gezonde producten hadden behandeld. Voor vragen of meer informatie stuur ons een bericht. Wij zien je heel graag in onze salon aan de Ridderstraat 2 in Hattem”, aldus de enthousiaste Marietta en Asra.

Momenteel geldt een mooie introductiekorting. Zie daarvoor de advertentie in de Hattemer van deze week. Voor meer informatie: Aesthetic nagelstudio, telefoonnummer 06-83033818, Facebook/Instagram: @Aesthetic nagelstudio. Shine Skin Clinic: telefoonnummer 06-84690039, http://www.shineclinic.nl, Instagram: @shine_skinclinic.