Afbeelding
Foto: Hanzegym

Acro Hanze Gym succesvol

Sport

HATTEM - Bij de eerste plaatsingswedstrijden in Ruurlo was Hanze Gym Hattem met 12 teams vertegenwoordigd. Er werden mooie resultaten behaald.

Op zaterdag kwamen de eerste 4 teams in actie. Het E-junioren duo Jonne en Naomi ging met de zilveren medaille naar huis. Het D-jeugd trio Roos, Lieke en Nadia wisten het goud binnen te halen. Het D-junioren trio Isolde, Emily en Maureen liet ondanks een kleine fout een nette oefening zien. Het C-junioren duo Anna en Lenthe sloot de zaterdag succesvol af en mochten ook met een gouden medaille huiswaarts.

Op de zondag reisden maar liefst 8 teams af naar Ruurlo. Het E-instap trio Anna, Chloë en Maud eindigde op de eerste plaats. De twee E-jeugd duo’s mochten samen het podium betreden, Maud en Lotte eindigden op de tweede plaats en Kyra en Quincey kregen het goud omgehangen. Het E-jeugd trio Ella, Pieke en Yfke ging met de zilveren medaille naar huis.

Het E-junioren duo Senne en Eva lieten een nette oefening zien, een klein foutje zorgde ervoor dat ze net naast het podium op een 4de plek eindigden. Het D-senioren duo Milana en Merle wisten de tweede plaatst te bemachtigen. Het C-junioren trio Jaylinn, Jill en Isa kreeg na twee oefeningen het goud omgehangen. Het C-senioren trio Britt, Milou en Denisha wist zich na een fout in balans te herpakken met de tempo oefening en eindigden in het klassement voor tempo op een 3de plek.