Afbeelding
Gradus Dijkman

Hatto Heim onderuit

Sport

HATTEM- Zaterdag stond de eerste bekerwedstrijd op het programma in en tegen Twello. Marcel van Walderveen moest erg puzzelen om een team op de been te krijgen; een groot aantal basisspelers was niet aanwezig en dus kwam een erg jong elftal het veld op voor sv Hatto-Heim.

In de twintigste minuut schoot een speler van Twello uit het niets op de paal en de rebound werd door Masora Oraile binnen geschoten. Zo stond het 1-0. Vijf minuten voor rust was het Ward Willemsen die tussen twee man goed doorzetten en de keeper kansloos liet met een hard schot.

Nog voor de thee kende scheidsrechter Jansen een strafschop toe aan sv Hatto-Heim. Elnathan van Dijk werd onderuit gehaald in de zestien. Bas Behrens schoot de strafschop snoeihard in. Tweede helft werd er niet beter op weinig kansen aan beide kanten. Uiteindelijk was het Twello die ver in de tweede helft binnen vier minuten de achterstand omdraaide in een 3-2 voorsprong. Tenslotte mochten ook nog drie spelers uit de JO19-1 hun debuut maken in de hoofdmacht: Lars de Vries , Tim Schuurman en Robin v.d. Ziel. 3-2 werd ook de eindstand. Zaterdag wacht VSW uit Windesheim.