Afbeelding
Gradus Dijkman

Heidi Eikelboom nieuwe secretaris HMC

Sport

HATTEM- Heidi Eikelboom is met ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe secretaris van de Hattemer Meiden Combinatie (HMC).

Heidi is niet onbekend op de Hattemse voetbalvelden. Dochter Naomi voetbalt bij HMC en haar jongste zoon Lucas bij Hatto Heim in JO9-1. Zelf speelt ze net als oudste zoon Tobias badminton. “Ik vind sport belangrijk; het is gezond, je maakt vrienden, je leert samen te werken en je leert om te gaan met winst en verlies. Uiteindelijk is het ‘maar’ een spelletje waar plezier bovenop staat. Dat plezier wil ik graag uitdragen! Want als je ergens plezier aan beleefd ben je gemotiveerd. Dat is waar ik me als secretaris voor in wil zetten”, zegt ze over haar nieuwe functie.

Plezier is iets waar iedereen samen aan moet werken volgens Heidi. “Daarom hebben we als bestuur ook jullie hulp als ouders nodig. Hulp bij de invulling van trainers/leiders/vrijwilligers etc., maar ook feedback van jou als ouder. Gaat er iets niet goed? Zie je dingen liever anders? Blijf dan niet aan de zijlijn klagen tegen de andere ouders, maar spreek mij of een van de andere bestuursleden aan. Samen maken wij er een plezierige vereniging van voor onze meiden!” Wie iets wil melden aan Heidi kan mailen naar heidi.eikelboom@gmail.com.