Afbeelding
.

Ontdek hier de mooiste Apple Watch 8 bandjes!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Een Apple Watch is naast functioneel natuurlijk ook nog eens heel leuk om naar te kijken. Je kunt het horloge als een modeaccessoire afstemmen op je kleding of gemoedstoestand, aangezien je de bandjes makkelijk kunt verwisselen. Zeer binnenkort zal Apple de nieuwe versie van de smartwatch uitbrengen: de Apple Watch 8. Daar willen we natuurlijk ook leuke bandjes bij hebben! Wil je alvast inspiratie opdoen voor een mooi apple watch 8 bandje? Lees dan snel verder, want hieronder staan de mooiste exemplaren opgesomd.

Siliconen bandje in alle kleuren

Als je een Apple Watch koopt, dan krijg je daar standaard een siliconen bandje bij. Vind je dit bandje prima, maar zou je wel meerdere kleuren willen hebben om af te wisselen? Dan kun je goedkoop een siliconen Apple Watch bandje in alle kleuren bestellen bij 123watches.nl. Ga bijvoorbeeld voor neutrale kleuren zoals zwart, wit of donkerblauw, maar trendy modekleuren zoals mintgroen of koraalroze zijn ook verkrijgbaar. Match je Apple Watch dus met je outfit en ga iedere dag voor een ander kleurtje! 

Sportief met je Apple Watch

Gebruik je je Apple Watch voornamelijk om je sportprestaties bij te houden? Dan zijn er ook talloze sportbandjes verkrijgbaar. De hierboven genoemde siliconen bandjes komen namelijk ook in de sportieve variant. Deze heeft kleine gaatjes en zorgen er dus voor dat je huid rondom het horloge kan blijven ademen. Deze bandjes zijn uiteraard ook waterproof en makkelijk schoon te maken onder de kraan. Verder zijn nylon gevlochten Apple Watch bandjes ook geschikt om als sportbandje te gebruiken. Ook deze zijn eenvoudig te reinigen en komen in diverse kleuren en designs. Er zijn trouwens ook nylon bandjes die je als een armbandje om je pols kunt doen. Het bandje is dus elastisch en daarom hoef je niet moeilijk te doen met de sluiting. Ideaal als je ‘s ochtends veel haast hebt!

Chique Apple Watch bandje

De Apple Watch heeft algauw een sportieve uitstraling, waarschijnlijk vanwege het moderne design en het digitale scherm. Dit betekent echter niet dat je het horloge niet tijdens formele gelegenheden kunt dragen. Draag je je Apple Watch bijvoorbeeld ook graag naar je werk, waar je je aan formele kledingvoorschriften moet houden? Dan kun je er een leren of stalen Apple Watch bandje bij kopen. Klassieke horloges hebben namelijk ook bijna altijd een stalen of leren bandje, dus dit geeft de smartwatch meteen een chiquere uitstraling. Een leren bandje in zwart of blauw of een zilverkleurige stalen bandje maken van jouw Apple Watch dus meteen een elegant horloge!