Afbeelding
.

Berends & Slump ‘Beste Advieskantoor van Gelderland’

Partnerbijdrages

HATTEM - Advieskantoor Berends & Slump, met vestigingen in Harderwijk, Hattem en Twello, heeft de eervolle vermelding ‘Beste Advieskantoor van Gelderland’ binnen weten te halen.

Na een ‘strijd’ tussen 5 uitverkoren advieskantoren in Gelderland is Berends & Slump verkozen tot de beste. Dit gebeurde op basis van het aantal voorkeursstemmen en een digitale presentatie over het bedrijf. Een 6-koppige jury is unaniem tot de deze conclusie gekomen. “Berends & Slump is een mooi, professioneel en eigentijds kantoor dat adviseert vanuit meerdere vestigingen. Zij richten zich op de klant in de volle breedte: bankzaken, hypotheken en verzekeringen. Zij groeien al jaren en hebben een prettige samenwerking met business partners, zoals verzekeraars. De klanten spreken over een speciaal Berends & Slump gevoel dat investeert in een lange termijn relatie met de klant. De klant staat centraal, ze zijn gemakkelijk en persoonlijk bereikbaar en reageren snel en effectief. Berends & Slump is dan ook de terechte winnaar van de Advies Award 2021 in de provincie Gelderland”, aldus het juryrapport.

VVP Advies Awards is een jaarlijkse prijs voor kantoren met dé A(dvies)-Factor. De Award is een verkiezing van excellente advieskantoren die het adviesvak een positieve boost geven en een inspirerend voorbeeld zijn voor vakgenoten.