Afbeelding
Foto: Angela van Erven

Gouden huwelijksjubileum Adri en Stevien Ras

Algemeen

HATTEM – Adri en Stevien Ras vierden donderdag 28 maart hun gouden huwelijksjubileum. Het bezoek van burgemeester Marleen Sanderse en een gezellig etentje met familie maakten het feest compleet.

Toen Adri zijn blik op Stevien van den Berg liet vallen in de Zwolse kroeg Go-Inn was de verkering snel een feit. Op een mooie voorjaarsdag in maart 1974 gaven de twee elkaar het ja-woord in het stadhuis in Hattem. 

Adri werkte bij bakkerij Beumer, waar hij de meest fantastische lekkernijen maakte op de patisserie afdeling. Dat talent werd later voorgezet bij Bonbonnerie Borrel. Totdat het tijd was om zijn droom in 1998 werkelijkheid te laten worden en zijn eigen bonbonatelier A3 in Hattem te beginnen. Inmiddels is de zaak overgenomen en geniet het echtpaar van hun welverdiende pensioen. 

Stevien heeft, voordat ze haar man met raad en daad bij stond in de winkel,  jaren gewerkt op het lab in het ziekenhuis.

Ondanks de diepte- en hoogtepunten hebben Adri en Stevien Ras na vijftig jaar huwelijk nog steeds veel schik met elkaar.

Leer het hele artikel in de papieren editie van de Hattemer van volgende week.