(hier ziet u een voorbeeld)
(hier ziet u een voorbeeld) Foto: eigen foto

“Recycle de gloed, verander de sfeer”

Algemeen Ingezonden

ZWOLLE - Liset, Charlie, Kim, Léon en Tjalle zijn leerlingen van het Gymnasium Celeanum. In samenwerking met het project Day for Change hebben zij hun onderneming Light for Change opgericht.

“Ons bedrijf bestaat uit het hergebruiken van vintage theekopjes, die anders zouden eindigen op een stoffige plank in de kringloopwinkel. We geven ze een tweede kans door ze om te toveren tot prachtige, handgemaakte kaarsen van oude kaarsresten. (Zoals op de foto)

Wat maakt ons anders? Niet alleen onze focus op hergebruik en duurzaamheid, maar ook onze grote steun aan een goed doel. Daarom gaat elke cent van onze winst rechtstreeks naar het goede doel Fortune Credit Kenya, om kansarme gemeenschappen te ondersteunen bij het opbouwen van een betere toekomst.

Dus, als u ons bedrijf en ons doel wilt steunen, kies dan voor Light for Change.

om ons project voort te kunnen zetten hebben wij natuurlijk kopjes nodig. Dit doen wij het liefst op de meest duurzame manier: recyclen. Daarom vragen wij u om een kijkje te nemen op uw zolder of in uw kelder om te kijken naar oude theekopjes om eventueel te doneren aan ons. Wij zouden hier erg blij mee zijn samen met het milieu! 

Ook kunt u een kijkje nemen op de website van Day for Change en eventueel zelf doneren aangezien ook al hun winst naar het goede doel gaat! 

website: https://dayforchange.nl/

Mail ons voor meer info of eventueel een bestelling, of stuur een dm via ons Instagram account!

Mail: lightforchange.dfc@gmail.com en onze Instagram: @lightfor.change.”