Het eerste exemplaar van het Hattem Magazine is maandagmiddag overhandigd door Visit Hattem coördinator Sonja Schultz aan Claudia Zandhuis van ondernemersvereniging HAVO.
Het eerste exemplaar van het Hattem Magazine is maandagmiddag overhandigd door Visit Hattem coördinator Sonja Schultz aan Claudia Zandhuis van ondernemersvereniging HAVO. Foto: Angela van Erven

Nieuwe Hattem Magazine 2024

Algemeen

HATTEM - Met de start van het toeristenseizoen is er een nieuwe editie van het Hattem Magazine verschenen. Dit jaar in een ander formaat en vol met informatie over Hanzestad Hattem.

In een handzamer formaat staat het boekwerk weer vol met leuke wetenswaardigheden, toeristische informatie, evenementen, achtergrondverhalen en nieuws over de lokale ondernemers. Ook buitenlandse gasten kunnen het Hattem Magazine in het Engels of Duits lezen, door een QR-code te scannen. Voor de realisatie is met veel enthousiasme samengewerkt door Visit Hattem en ondernemersvereniging HAVO. Het magazine is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Hattem.

Net als de voorgaande edities wordt het nieuwe Hattem Magazine in een oplage van 15.000 stuks verspreid door de vrijwilligers van Visit Hattem onder de Hattemse ondernemers en de toeristische sector in de regio. Een gratis exemplaar is op te halen bij het TIP of bij de ondernemers.

Afbeelding