Afbeelding
Foto: .

Ondernemers organiseren gezellig Paas Event

Algemeen

HATTEM - Kom jij ook zaterdag 30 maart naar de binnenstad van Hattem? Er is van alles te beleven tussen 13.00 uur en 16.00 uur. Paaseitjes zoeken, een eierspeurtocht, diverse knutsel - en schilderactiviteiten, schminken en sport en spel.

Bij de Bruna in de Kerkstraat wordt in een gezellig hoekje voorgelezen, om 14.00 uur en om 15.00 uur. In verschillende winkels in de binnenstad worden klanten verrast met iets lekkers of een paasattentie.

Zaterdag 30 maart is ook de laatste dag dat de kleurplaat ingeleverd kan worden bij Angelart Kunst en zo aan de Achterstraat 50 in Hattem De kleurplaat is bij veel ondernemers in het centrum af te halen.

In de winkelstraten zorgen de Paashazen zaterdag voor een vrolijke noot tijdens het shoppen. Tijdens al deze gezelligheid klinkt er sfeervolle live muziek van verschillende muzikanten en ensembles.

“Als de weergoden ons goed gezind zijn, dan is ook de Markt weer gezellig aangekleed omdat de terrassen weer staan opgesteld en vol zijn met mensen. Dat eerste drankje op het terras geeft een goed gevoel. Kom dus naar de binnenstad, proef en beleef”, aldus ondernemersvereniging HAVO.