Zal het Gudo lukken om ook dit jaar weer de eerste prijs in de wacht te slepen met het Jeu des boules bedrijventoernooi?
Zal het Gudo lukken om ook dit jaar weer de eerste prijs in de wacht te slepen met het Jeu des boules bedrijventoernooi? Foto: .

Jeu des boules bedrijventoernooi

Algemeen

HATTEM - organiseert samen met Hattem Petanque voor de 15e keer het jeu des boules bedrijventoernooi. Het toernooi wordt gehouden op woensdag 14 juni vanaf 19.00 uur op het terrein van Hattem Petanque bij de stadsmuur. 

Ondernemers in de binnenstad hebben een uitnodiging ontvangen, maar ook andere bedrijven in Hattem zijn van harte uitgenodigd. “Het doel van het toernooi is om op een gezellige manier de Hattemer ondernemers met elkaar te verbinden. Uiteraard staan er ook sportieve belangen op het spel, want de ervaring leert dat als men bezig is met jeu des boulen iedereen enorm fanatiek wordt”, geeft Henk van Erven namens Veldsink-Bultman & Hartholt Assurantiën & Hypotheken aan. Opgave kan door een mail te sturen naar info@bultman-hartholt.nl onder vermelding van de naam van het team/bedrijf en de deelnemers. Opgeven kan tot 30 mei 2023. Er wordt gespeeld in teams van 3 personen. De kosten bedragen € 15,00 per team. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten over de sportieve prestaties. Voor meer informatie: Veldsink - Bultman & Hartholt Assurantiën & Hypotheken, telefoonnummer 038-4432200.