Afbeelding
Foto: .

Vitaliteitsmarkt voor 60-plussers in de Marke

Algemeen

HATTEM - Hoe blijf je zo lang mogelijke fit en vitaal? Dat staat centraal bij de Vitaliteitsmarkt voor 60-plussers die op woensdagmiddag 28 september in de Marke wordt georganiseerd.

Stichting Welzijn Hattem, Motus en HUB Hattem hebben de handen ineen geslagen om de Hattemers kennis te laten maken met het sport-, zorg- en beweegaanbod binnen Hattem.

Iedereen van 60 jaar en ouder is welkom op de Vitaliteitsmark. Door verschillende tests leer je meer over je (fysieke) gezondheid.

“Woensdagmiddag 28 september van 13:30 – 17:00 ben je van harte welkom bij MFC De Marke om inzicht te krijgen in jouw fitheid en voor passend advies over wat er voor jou allemaal te doen is op het gebied van sport en bewegen binnen Hattem. Dit alles uiteraard na een gezellig bakje koffie met wat lekkers. Deze middag is volledig kosteloos en de inloop is vrij”, zo nodigen de organisatoren uit.

Mocht je niet in staat zijn om hier zelfstandig te komen, dan kun je kosteloos terecht bij ‘Voor Mekaar’ door te bellen naar 06 22066754. Zij helpen graag met vervoer.