Afbeelding
Foto: .

Less is More Band treedt op bij theeschenkerij Oldeniel

Algemeen

HATTEM - De ‘Less is More Band’ geeft op zondag 31 juli een optreden bij theeschenkerij Oldeniel.

De “Less is More Band” is de allerkleinste brassband ter aarde maar wel bijna wereldberoemd. Het zestal komt uit een zeer muzikaal gezin en dat kun je horen aan hun muzikale samenspel. 

De energie van hun optreden brengen ze over op het publiek. Verrassend, authentiek en soms een beetje schurend, maar zeker een belevenis! Met hun blaasinstrumenten zoals sousafoon, trombone en cornet trekken ze de wereld over om mensen te verbinden. Hun doel is om door middel van muziek en een vleugje theater een glimlach op het gezicht van het publiek te brengen. Een optreden van de Less is More Band kun je omschrijven als een originele, verrassende en krachtige manier van muziek maken. Elk optreden is een smakelijke cocktail van bekende klassieke thema’s en bekende popsongs. Heb je als publiek de bekende klassieker herkend dan word je opeens meegenomen in de klanken van een andere bekende song. 

Het optreden op het terras aan de IJssel begint om 14.30 uur en komen luisteren is gratis. 

De theeschenkerij bevindt zich aan de Hattemse kant van de IJssel bij de fiets- en voetveerpont ‘t Kleine Veer tussen Zwolle Zuid en Hattem.

Meer informatie: www.oldeniel.nl