Afbeelding
Foto: .

Maak jij dé vakantiefoto van 2022?

Algemeen

HATTEM – Blijven we deze zomer dicht bij huis, in eigen land, of vliegen we toch naar verre oorden? De bestemming maakt niet uit, meedoen aan de zomerfotowedstrijd van de Hattemer kan op ieder moment in de vakantie. Heb je een leuke, ontroerende of gewoon een mooie foto gemaakt waar de zomer en het plezier van af spat? Stuur deze dan voor woensdag 17 augustus naar redactie@dehattemer.nl.

De grappigste, zonnigste en meest bijzondere foto’s verschijnen in de Hattemer van 24 augustus. Dan wordt in de krant een vakantiepagina met een selectie van de leukste zomerfoto’s gepubliceerd. De mooiste foto wordt beloond met een waardebon van één van de Hattemse ondernemers.

Ook worden dan de prijswinnaars bekend gemaakt van de zomerpuzzels die in de Hattemer van 6 juli stonden. De oplossingen van de puzzel kunnen tot woensdag 17 augustus worden ingeleverd via redactie@dehattemer.nl of in de brievenbus bij ons kantoor aan de Tweede Walsteeg 4 worden gedeponeerd.

Ook de redactie van de Hattemer neemt even een zomerbreak. De krant komt niet uit in de weken 30, 31, 32 en 33. We gaan even bijkomen van een hectisch jaar waarin corona, gemeenteraadsverkiezingen en het wel en wee in Hattem voor ons de boventoon voerden.

In de zomermaanden is er niet alleen weinig nieuws te melden, ook hebben we in de vakantie te maken met veel minder advertenties waardoor het niet rendabel is om uit te komen.

Vanaf 24 augustus valt de Hattemer weer als vanouds op de deurmat of kan een krant worden opgehaald bij ons kantoor aan de Tweede Walsteeg, Bruna Hattem, Albert Heijn Hattem, het stadhuis of het TIP. Wij wensen iedereen, of je nu thuis blijft of op vakantie gaat, een hele fijne tijd. Geniet van de natuur, zon, zee, strand en de gezelligheid.

Fijne vakantie!!