Afbeelding
.

Poeliersbedrijf Marco Pollo nieuw op warenmarkt

· leestijd 1 minuut Algemeen

HATTEM – Met ingang van deze maand is er weer een poeliersbedrijf vertegenwoordigd op de wekelijkse warenmarkt aan de Stadslaan. 

Poeliersbedrijf Marco Pollo is het nieuwe gezicht op de woensdagmiddag in Hattem. Het poeliersbedrijf uit Steenwijk is de opvolger van poelier Jeroen Dragt, die jarenlang een vast gezicht was op de markt.

De sympathieke Marco (47) uit Steenwijk is een marktkoopman in hart en nieren. Het vak is hem op het lijf geschreven. In het verleden heeft hij veel ervaring opgedaan als filiaalmanager en contractmanager, waardoor hij als geen ander weet hoe je klanten moet bedienen. Service en klantvriendelijkheid zijn hem op het lijf geschreven. Eerder werkte hij zeven jaar als poelier en als ‘kip fanaat’ bezocht hij wekelijks de poelier op de lokale markt. Al die tijd droomde hij ervan om ooit zelf een poelierszaak te starten. Deze droom wordt nu waarheid. Marco is dan ook vastbesloten om zijn toekomstige klanten te verrassen met de lekkerste kip en kipproducten. Versheid, kwaliteit en gemak zijn de kernwoorden waar het bij Poeliersbedrijf Marco Pollo om draait.

“Ik koop de kip zelf in waarbij kwaliteit voorop staat. Mensen die mijn marktkraam bezoeken, zijn gegarandeerd van verse kwaliteitskip”. Om Marco te vinden hoeven de Hattemers niet lang te zoeken op de warenmarkt. De heerlijke geur van vers gegrilde kip komt je tegemoet zodra je de Stadslaan op loopt. In de speciale ovenzak waar de gegrilde kip in verpakt wordt, warmt men de kip gemakkelijk thuis op en blijft de kip goed op smaak. Eén van Marco’s specialiteiten is Kippeling; een magere, verantwoorde snack ‘to go’ maar ook lekker voor bij de borrel. “Door de speciale mix van kruidenmelanges die ik gebruik en de stevige bite, maak je iedereen gegarandeerd blij met Kippeling”, aldus Marco.

Ook voor wild en gevogelte is Poeliersbedrijf Marco Pollo het juiste adres. Hij voorziet zijn klanten altijd van het juiste bereidingsadvies. Verder vindt men in Marco’s kraam diverse kant-en-klaar producten. Gemakkelijk wanneer uitgebreid koken niet in het drukke werk- en sportschema past, maar men wel gezond, mager en lekker wil eten. Marco hoopt dat kipliefhebbers hem weten te vinden en kijkt ernaar uit om persoonlijk kennis te maken met toekomstige klanten. En wie Marco Pollo volgt op social media, wordt regelmatig op de hoogte gehouden van nieuwe acties en aanbiedingen.