Afbeelding
.

EHBO in vogelvlucht

Algemeen

REGIO- Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe organiseert op woensdag 1 juni de workshop EHBO in Vogelvlucht voor vrijwilligers. Deze wordt gratis aangeboden.

Als vrijwilliger kan je met veel ongelukken in aanraking komen. Het is goed om dan voorbereid te zijn. Deze avond maak je kennis met de EHBO. Want een goede voorbereiding kan geen kwaad. Wat zijn de stappen van de EHBO? Wanneer schakel je de professionele hulpverlening in? Hoe controleer je het bewustzijn, de ademhaling? Wat is de stabiele zijligging en waarom doe je dit? Wat kan je doen bij verslikking? Hoe zou je een beroerte kunnen herkennen? Zomaar een aantal onderwerpen dat deze avond aan bod komt.

Deze workshop wordt gegeven door het Rode Kruis en vindt plaats op woensdag 1 juni vanaf 19.30 uur. Locatie: Rode Kruis gebouw Epe, Lohuizerweg 18-1 in Epe. Om 22.00 uur rondt men de training af.

Meer informatie of contact? 

De vrijwilligersacademie is een samenwerking tussen de vrijwilligersplatforms uit gemeente Heerde en Hattem en EpeDoet! uit Epe. Informatie over de vrijwilligersacademie en aanmelden kan via de contactpersoon van jouw gemeente - Mirjam Bongertman, mirjambongertman@swhattem.nl - of via www.epedoet.nl/workshops.