Afbeelding
.

Aartje 40 jaar in de zorg

Algemeen

 HATTEM - Serieus en professioneel als het moet en gek als het kan, zo omschrijven collega’s Aartje Huiskamp uit Emst. Op 1 januari was zij 40 jaar werkzaam in de zorg. Reden voor de cliënten en collega’s van Interaktcontour om Aartje in het zonnetje te zetten.

Interaktcontour is een woonvoorziening voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Aartje is begonnen in Epe bij de Vijverhof. In 2003 is Aartje bij de woonlocatie Daendelsborgh in Hattem gekomen die toen helemaal nieuw werd opgebouwd.

“Ze heeft een hele lange periode als senior begeleider gewerkt en later als begeleider binnen de woonlocatie. Aartje heeft vele verborgen talenten, waaronder haar zangkunst. Daar hopen de cliënten en collega’s dan ook nog lang van te genieten”, zo laten de cliënten van Interaktcontour weten.

Afgelopen vrijdag is Aartje verrast met een aangepast feestje met bloemen en taart bij de koffie. “We kunnen en mogen helaas nog niet zo veel, maar we verrassen haar met een lekker etentje op locatie”.

Van het geld dat de cliënten en collega’s hebben geld ingezameld werd een mooi cadeau gekocht. In een lief en persoonlijk kaartje liet iedereen weten dat de jubilaris zeer geliefd is.