Afbeelding
.

Op Ko€rs zoekt vrijwilligers met verstand van zaken

Algemeen

HATTEM – Op Ko€rs is op zoek naar vrijwilligers met verstand van financiële zaken. Op Ko€rs helpt inwoners van Hattem, die vastlopen op het gebied van administratie en/of financiën. 

Coördinator Mirjam Bongertman van stichting Welzijn Hattem geeft aan dat Hattemers met enkelvoudige vragen, maar ook met complexere financiële problematiek terecht kunnen bij Op Ko€rs. “Tijdens het wekelijkse Op Ko€rs inloopspreekuur in MFC De Marke kunnen mensen zonder afspraak met hun vragen bij ons terecht. Op Koers komt ook bij mensen thuis voor uitgebreidere begeleidingstrajecten”. De dienstverlening van Op Ko€rs valt onder Stichting Welzijn Hattem en wordt uitgevoerd door vrijwilligers die veelal een financiële achtergrond hebben. “De vrijwilligers zijn gedreven om oplossingsgericht met mensen aan de slag te gaan. Om die ander net dat duwtje in de rug te geven of soms juist bij de hand te nemen om hun financiën weer op de rit te krijgen. 

Gelukkig weten al veel inwoners van Hattem die het kunnen gebruiken, Op Ko€rs te vinden. We krijgen veel aanvragen binnen en natuurlijk willen we iedereen zo goed mogelijk van dienst zijn. Dat is onze missie. Om dit te kunnen blijven doen, kunnen we de hulp van nieuwe vrijwilligers goed gebruiken.” Heb jij kennis van financiën en vind je gemakkelijk je weg in de wereld van belasting, toeslagen, huursubsidies en dergelijke? Zou jij met jouw kennis en talent het verschil willen maken voor een ander? Neem dan contact op met Mirjam Bongertman via: mirjambongertman@swhattem.nl/ tel.038-4432881.