Het bestuur van het CFH bestaat uit Mariëlle Karssing, Dries Jonker, Karin Schotborg, Hans Veltkamp en Angela van Erven.
Het bestuur van het CFH bestaat uit Mariëlle Karssing, Dries Jonker, Karin Schotborg, Hans Veltkamp en Angela van Erven. .

Lustrum voor Cultuurfonds Hattem

Algemeen

 HATTEM- Het Cultuurfonds Hattem bestaat vijf jaar. 

De afgelopen jaren heeft het fonds veel lokale projecten en evenementen kunnen ondersteunen. Dat wil het Cultuurfonds Hattem (CFH) ook in de toekomst blijven doen met als doel om Hattem nog mooier te laten zijn dan de stad al is. In verband met het jubileum heeft het CFH een speciale waarderingssubsidie ingesteld voor aanvragen die niet helemaal aan de doelstelling voldoen.

Ondersteunen

Hattemers met een initiatief, dat voldoet aan de doelstelling van het fonds, kunnen een aanvraag doen bij het CFH. Er worden alleen aanvragen in behandeling genomen die ondersteund worden door lokale organisaties of verenigingen. Nu er vanuit de overheid steeds minder geld beschikbaar komt voor projecten wil het CFH juist in deze tijd samenbindende initiatieven en projecten ondersteunen”. Om dit te kunnen blijven doen is het Cultuurfonds op zoek naar donateurs. Het CFH heeft een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), waardoor schenkingen fiscaal aftrekbaar zijn.

Een bijdrage leveren aan het CFH of een aanvraag indienen? Voor meer informatie: www.cultuurfondshattem.nl of cultuurfondshattem@gmail.com.

Lees meer in de Hattemer van deze week.