Afbeelding
.

v.v. Hattem klaar voor het nieuwe seizoen

Algemeen

HATTEM- Zaterdag gaat voor iedereen het seizoen beginnen bij v.v. Hattem. 

De allerkleinsten, de mini’s, doen de aftrap van het seizoen. Alles is tot in de puntjes geregeld: gras gemaaid, lijnen getrokken, arena’s opgeblazen, ballen opgepompt, voetbalshirts klaargelegd, kleedkamers en kantine een extra schoonmaak beurt gekregen en het fruit wordt zaterdagochtend vers gesneden.

“Wat zijn wij blij dat we iedereen weer kunnen verwelkomen op ons mooie sportpark. De teams die ingeschreven staan voor de competitie beginnen al snel met het spelen van bekerwedstrijden. Dit seizoen gaan alle eerste elftalspelers actief worden door trainingen te verzorgen bij onze breedte-teams. Dit is een initiatief waar niet alleen door de jeugdspelers erg naar wordt uitgekeken. Daarnaast krijgen ook jonge trainers de kans om op eigen benen te staan en zelfstandig een jeugdteam te trainen en te begeleiden”, laat de vereniging weten. Wilt u op zaterdag komen kijken bij (jeugd) wedstrijden, houd wel alle huidige regels in acht, die tot minimaal 20 september gelden.

“In onze kantine staat een lekker bakkie koffie of iets anders lekkers op u te wachten. We beginnen zaterdag 28 augustus om 9.00 uur met de Mini’s in de Arena’s en na veel wedstrijden en trainingen speelt de 1ste selectie om 14.30 uur een oefenwedstrijden tegen v.v. Heerde. Vind je voetbal leuk, v.v. Hattem bestaat al vanaf 1918 en hanteert het motto “een voetbalvereniging voor iedereen”. U bent van harte welkom.”