Afbeelding
.

Selectie v.v. Hattem start voorbereiding

Algemeen

HATTEM- De selectie van v.v.Hattem is begonnen aan de voorbereiding op het seizoen 2021/2022. Onder leiding van trainer Herman Oosterhaar, werd op sportpark ‘t Achterveen de eerste training afgewerkt.

Waar de eerste zaterdag nog een aantal spelers nog ontbrak wegens vakantie, was de selectie de volgende zaterdag tijdens de 4e training nagenoeg compleet en werd er uitgekeken naar de komende oefenwedstrijden.

Zaterdag 21 augustus speelt v.v. Hattem haar eerste oefenwedstrijd 14.30 uur thuis tegen s.v. Zalk,. Alvorens het team aan het bekertoernooi begint, wordt er op zaterdag 28 augustus om 14.30 uur thuis geoefend tegen v.v. Heerde dat dit seizoen voor het eerst uitkomt op zaterdag en op dinsdag 31 augustus 20.00 uur in IJsselmuiden tegen 2e klasser IJVV.

Zaterdag 4 september volgt dan de eerste bekerwedstrijd. In Hattem wordt dan de strijd aangebonden met de Epenaren van EZC’84. Op zaterdag 11 en 18 september volgen er dan twee uitwedstrijden tegen respectievelijk Wythmen en s.v. Nieuwleusen. Beide wedstrijden beginnen eveneens om 14.30 uur. v.v. Hattem speelt het komend seizoen opnieuw in de derde klasse C en treft daar dezelfde tegenstanders als in het vorig seizoen zo sterk begonnen en na 4 wedstrijden beëindigde competitie.

Tijdens de wedstrijden is publiek weer van harte welkom. Op het sportpark is de 1,5 meter regel van toepassing en zijn het clubhuis, het terras en tribune vrij toegankelijk.