Afbeelding
Joop van Putten

New Orleans festival in Hattem staat gepland op 4 september

Algemeen

HATTEM- De organisatie van New Orleans festival in Hattem is dolblij. “Wat een goed bericht kregen we afgelopen vrijdag! Vanaf 30 juni mogen weer festivals plaatsvinden zonder 1,5 meter afstand en zonder mondkapjes. Wij verwachten dan ook een dezer dagen de vergunning van de Gemeente Hattem te mogen ontvangen.”

Dit betekent dat de vrijwilligers weer voor u met veel enthousiasme aan het werk gaan om ook dit jaar weer een fantastisch – gratis toegankelijk – New Orleans festival te organiseren met als thema ‘The New Orleans Experience’. “Zoals u van ons gewend bent, bieden wij u good music, good food on a good location. Voorwaarden die er voor zorgen zodat u zich in New Orleans waant. Alle bekende muziekstijlen zijn aanwezig, evenals Louisiana style food. En dit allemaal weer op het bekende terrein van Houtwerk Hattem, een industriële omgeving die de “Big Easy”-beleving compleet maakt.” Op zaterdag 4 september 2021, vanaf 17.00 uur bent u welkom voor een optreden, een hapje, een drankje, een dansje, een gesprekje en uiteraard een mooie Mardi Gras ketting.

“Een gratis toegankelijk festival, kom er nog maar eens om in deze tijden! Wij hopen dat we u mogen verwelkomen! Wij zijn natuurlijk heel erg blij dat een aantal van onze sponsoren ieder jaar weer een gedeelte van het festival willen sponsoren, zoals De Eenhoorn Koffie en Thee, Houtwerk Hattem, JR Signing en Regiobank Hattem. Ook zijn we ontzettend blij met de bijdrage van het Cultuur & Erfgoedpact. Helaas is dit nog niet genoeg en op het moment dat u – vanaf begin augustus- het gratis toegangskaartje kunt downloaden via onze website www.neworleansinhattem.nl, krijgt u de mogelijkheid om het festival extra te ondersteunen via het betaal-wat-je-wilt-principe.”