Afbeelding
.

Toeristisch Informatiepunt weer geopend

Algemeen

HATTEM - Na maanden gesloten te zijn geweest is het Toeristisch Informatiepunt (TIP) sinds woensdag 28 april weer geopend. 

De vrijwilligers zijn er weer klaar voor om de toeristen te verwelkomen. Uiteraard met Corona maatregelen, zoals handen ontsmetten bij binnenkomst en een maximaal aantal bezoekers. Het TIP is geopend van maandag tot en met zaterdag tot 17.00 uur. 

Stadswandelingen 

Stadswandelingen worden nog niet aangeboden. Normaal gesproken zijn er in de periode mei-oktober de zogenoemde aansluitwandelingen. Deze vinden plaats op woensdag- en zaterdagmiddag om 14.00 uur, waarbij iedereen zonder reservering kan aansluiten. Zodra de omstandigheden het toelaten zullen deze, en de wandelingen op reservering, weer opgestart worden. Tot die tijd is de Hanze Stadswandeling een goed alternatief, een beschreven wandeling die je zelf kunt lopen. Deze is voor € 2,75 te koop bij het TIP. 

Hattem Magazine 

De nieuwste editie van het Hattem Magazine is ook weer verschenen. Deze wordt de komende dagen verspreid onder de Hattemse ondernemers en toeristische ondernemers in de weide omgeving. Het Hattem magazine bevat toeristische informatie, evenementen, achtergrondverhalen en ondernemers. Het magazine is mede mogelijk gemaakt door gemeente Hattem en Bedrijvenkring Hattem.