Afbeelding
.

Animo voor Home Edition Avondvierdaagse is groot

· leestijd 1 minuut Algemeen

HATTEM - Hattemers kunnen tot 30 juni toch de Avondvierdaagse lopen met een speciale Home Edition. 

Net als in 2020 zal ook dit jaar de normale Avondvierdaagse in Hattem niet doorgaan in verband met corona. Na een week lang de paden op en de lanen in te hebben gewandeld kan de felbegeerde medaille worden opgehaald bij Vadesto. Inmiddels hebben zich al ruim 150 Hattemers aangemeld voor de Home Edition van de Avondvierdaagse”, geeft Bert van der Stoep namens de stichting Avondvierdaagse Hattem aan.

“De reacties op deze aangepaste versie van de Avondvierdaagse zijn positief. Na contacten met de landelijke vierdaagse organisatie en de overheid blijken de voorspellingen voor de geplande periode nog niet gunstig genoeg om de vierdaagse verder te kunnen plannen op de manier zoals de organisatie in Hattem dat graag zou willen. De Home Edition maakt het mogelijk dat deelnemers op hun eigen moment en op hun eigen locatie de vierdaagse lopen. 

Na aanmelding via een speciale website krijgen deelnemers toegang tot een speciale app. Deze maakt iedere dag routes vanaf een zelf te bepalen startpunt. Je mag zelf bepalen welke afstand je gaat lopen. Je kan daarbij ook aangeven voor de hoeveelste keer je de vierdaagse gaat lopen. Dit nummer correspondeert dan met het nummer op de medaille die je ontvangt. Nadat de deelnemers vier dagen hebben gelopen, krijgen zij de officiële 4daagse medaille. De medaille ligt klaar bij Vadesto. Deelnemers betalen bij aanmelding € 6,50 per persoon. De belangrijkste regel is dat je je moet houden aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Daarnaast moeten de vier wandeldagen binnen twee weken worden volbracht”.

Inschrijven kan op www.avond4daagse.nl