Afbeelding
.

Mini’s vv Hattem in MFC de Marke

Algemeen

HATTEM- Afgelopen zaterdag trainden de allerkleinste voetballertjes weer in de Marke. Na de pietengym vorige week is voor de Mini’s van v.v. Hattem het indoorseizoen begonnen.

De vereniging is blij om voor deze jongste groep voetballertjes de mogelijkheid te kunnen bieden om aankomende koude periode behaaglijk te kunnen voetballen. Met de coronaregels van max. 30 kinderen in de zaal, heeft de vereniging gekozen om de groep Mini’s te verdelen over 2 groepen die op zaterdagochtend na elkaar een uur kunnen trainen.

De zaaloefeningen waren bedacht door de jeugdtrainers Bram en Felix. Voor mini’s waren het uitdagende oefeningen waar de kinderen het beste mee uit zichzelf konden halen. Naast trainster Dewi waren Anika en Laraa als trainer nieuw voor de enthousiaste jongens en meisjes. Een proeftraining voor uw kind is altijd mogelijk, om te kijken of het ook iets is voor uw kind. In het nieuwe jaar worden de trainingen in de Marke weer vervolgd. Voor informatie, bel Bert Bagerman, tel. 06-52421780.