Ook in 2021 geen feestelijk defilé, archieffoto
Ook in 2021 geen feestelijk defilé, archieffoto .

Avondwandelvierdaagse Hattem 2021 met een Home Edition

Algemeen

HATTEM- Net als in 2020 zal ook dit jaar de ‘normale’ Avondvierdaagse in Hattem niet doorgaan i.v.m. de corona. Deze stond gepland van 31 mei t/m 3 juni. 

“Na contacten met de landelijke vierdaagse organisatie en de overheid blijken de voorspellingen voor de geplande periode nog niet gunstig genoeg om de vierdaagse verder te kunnen plannen op de manier zoals de organisatie in Hattem dat graag zou willen”, aldus Bert van der Stoep namens de St. Avond4daagse Hattem. “Maar: er wordt dit jaar toch een vierdaagse georganiseerd! Een zogeheten ‘Home Edition’. Dat zal ook ongeveer in de geplande periode zijn, maar we melden dit alvast op tijd.”

Home Edition 

De organisatie heeft voor dit jaar voor de deelnemers een mooie oplossing: in samenwerking met de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KNWB) kunnen alle Hattemers dit jaar meedoen aan de speciale Home Edition van de vierdaagse. “De Home Edition maakt het mogelijk dat deelnemers op hun eigen moment en op hun eigen locatie de vierdaagse lopen. Na aanmelding via een speciale website krijgen deelnemers toegang tot een speciale app. Deze maakt iedere dag routes vanaf een zelf te bepalen startpunt (bijvoorbeeld het huisadres). En je mag zelf bepalen welke afstand je gaat lopen. Je kan daarbij ook aangeven voor de hoeveelste keer je de vierdaagse gaat lopen. Dit nummer correspondeert dan met het nummer op de medaille die je ontvangt. Meedoen wordt zo heel gemakkelijk.”

Lees meer in de Hattemer van volgende week.