Afbeelding
Dinanda Roozeboom)

Leerlingen van Laura’s Musical nemen kerst videoclip op

Algemeen

HATTEM- Wegens alle Corona maatregelen dit jaar moest Laura Groeneveld, van Laura’s Musical, creatief zijn om haar musicalleerlingen een alternatief te bieden. Want optreden in het theater zat er helaas niet in. 

Eerder dit jaar maakte zij al een heuse film met al haar leerlingen die op het grote bioscoopscherm in ’t Huiken in Elburg vertoond werd. Afgelopen week zijn ze opnieuw aan het filmen geslagen. Dit keer maakte ze met haar leerlingen een kerst videoclip. Ze mochten hiervoor gebruik maken van een prachtige overkapping met een grote openhaard erin. Het ‘huisje’ werd gezellig aangekleed met lichtjes, kransen, cadeautjes en een kerstboom. De houten vlonder ervoor diende als ‘podium’ waar op gezongen en gedanst werd en verder werden er allerlei typische gezellige kerstbeelden opgenomen zoals; rondom het vuur marshmallows maken, warme chocomelk met slagroom drinken, kerstboom versieren, kerstkoekjes bakken enz. Het waren een paar gezellige filmavonden met de leerlingen en natuurlijk weer met een prachtig resultaat!

Vanaf januari start Laura’s Musical weer met een nieuwe voorstelling/ film. Wil je dan ook meedoen en ben je tussen de 4 en 16 jaar oud? Kom dan naar 1 van de gratis proeflessen in januari in Hattem of Elburg.

Voor meer informatie en opgeven kan je mailen naar: laurasmusical@gmail.com of bel/app naar: 06-31186999. Ook kan je even een kijkje nemen op www.facebook.com/laurasmusical, instagram.com/laurasmusicall of www.laurasmusical.wordpress.com.