Afbeelding
Gradus Dijkman

Vierde nederlaag op rij voor sv Hatto-Heim

· leestijd 1 minuut Sport

HATTEM- Sv Hatto-Heim zit in de hoek waar de klappen vallen: werd in de voorbereiding, in de beker en tijdens de eerste tien competitiewedstrijden iedere tegenstander verslagen, die mooie voorbode lijkt inmiddels niets meer waard. Na de vierde nederlaag op rij, tegen HTC, is er momenteel even niet al te veel te genieten voor sv Hatto-Heim en haar toeschouwers die in grote getalen aanwezig waren op sportpark de Pelikaan.

De wedstrijd tegen HTC kende wel een goed begin, want het was Hatto-Heim dat het beste van het spel had. Vele aanvallen strandden in schoonheid door Winand Meilink , Bram Neuteboom en Twan van Rijssen. Vlak voor de thee moest Jorick Mensink voor het eerst handelend optreden. Kay Wissink liep één op één met keeper Mensink en legde de bal neer op Jayson van der Meulen die hem vrij in kon schieten, maar die schoot recht tegen keeper Mensink aan.

In de tweede helft was het andermaal Hatto-Heim die het spel bepaalde. Door erg slordig met de kansen om te gaan, en de bal die vaak te ver van de voet schoot, konden de tuinders nog op de been blijven. Marcel van Walderveen ging wisselen en bracht Ruben Bouwhuis en Noah Brommer in het veld. Sv Hatto-Heim zette nu nog meer druk naar voren, maar steeds was het net niet of keeper Gerald Meijberg stond op de goede plek. Iedereen ging van uit dat het een bloedeloze 0-0 wedstrijd zou worden, maar daar dacht HTC anders over. In de rebound was het Stan Wissink die in de 92e minuut raak schoot; 1-0.
Scheidsrechter Pouls floot een minuut later af voor het einde van de wedstrijd. “Weer kregen de geel/blauwen de deksel op de neus , veel aan de bal maar scoren blijft op dit moment nog een groot probleem”, laat de club weten.
Zaterdag 2 april wacht een loodzware wedstrijd thuis tegen DSV’61 dat Swift’64 versloeg met 3-0.
Rouveen won ook zijn wedstrijd en neemt de eerste plaats over van Hatto-Heim. Met slechts één punt minder dan Hatto-Heim volgt DSV’61.