Afbeelding
.

Hoogste punt bouw De Groene Koploper bereikt

Partnerbijdrages

HATTEM- Een belangrijke mijlpaal in de realisatie van het duurzame bedrijfsverzamelgebouw de Groene Koploper op bedrijfsterrein H2O te Hattem: het hoogste punt is bereikt. Ondernemers die hun intrek gaan nemen in dit pand, hebben hier afgelopen vrijdag op feestelijke wijze bij stil gestaan.

Smart ComfortHome Projectontwikkeling realiseert de Groene Koploper met hout in een uniek duurzaam circulair houtskelet bouwsysteem. De wand- en dakelementen zijn in de fabriek gemaakt. Deze oplossing biedt snelheid en efficiëntie op de bouwlocatie. Daarnaast kan er onder geconditioneerde omstandigheden worden geproduceerd en hoef je geen rekening te houden met weersomstandigheden. Voor een optimaal comfort is cellulose als isolatie in de wanden geblazen.

“Smart Comfort Home Projectontwikkeling bouwt: biobased, duurzaam, volledig circulair, met korte bouwtijd, energieneutraal, kostenbesparend, biedt een gezond comfortabel woonklimaat, volop keuzevrijheid in ontwerp, met eigen architect of met één van onze architecten of bouwkundig tekenbureaus.” Ook interesse in de bouw van een bedrijfspand of particuliere woning op maat? Neem contact op met Manfred Borreman via telefoon 06-52163516 of kijk op www.SmartComfortHome.nl.

!