Afbeelding
.

Dienstregeling RRReis wijzigt per 12 december

Algemeen

REGIO- Op 12 december wijzigt de dienstregeling van het openbaar vervoer in grote delen van Nederland. Ook in de regio IJssel-Vecht wijzigt de dienstregeling.
Vanaf 12 december rijdt RRReis volgens een aangepaste vakantiedienstregeling. Dat betekent dat de bussen rijden zoals in de vakantieperiode. De aangepaste vakantiedienstregeling geldt voorlopig tot 28 februari.

Scholierlijnen
Na de zomervakantie zijn alle scholen volledig open gegaan. Hierdoor maken veel scholieren weer gebruik van het OV. RRReis monitort de drukte in de bussen en zet extra bussen in op ritten waar het erg druk is. Enkele scholierlijnen vervallen. Op deze routes bieden de reguliere buslijnen een goed alternatief waar scholieren gebruik van kunnen maken. Het gaat om: Lijn 601 Apeldoorn - Zwolle Deltion. Reizigers kunnen op dit traject gebruik maken van lijn 201 en dan overstappen op lijn 9. Ook vervalt lijn 602 Epe - Zwolle Deltion. Reizigers kunnen op dit traject gebruik maken van lijn 202 en dan overstappen op lijn 9.

De nieuwe dienstregeling en alle wijzigingen vind je op RRReis.nl/dienstregeling. Hier vind je ook alle nieuwe folders en lijnnetkaarten van de bussen. De nieuwe dienstregeling is verwerkt in de reisplanner. Check de reisplanner voor vertrek voor een actueel reisadvies. RRReis verzorgt het busvervoer in IJssel-Vecht in opdracht van de provincies Gelderland en Overijssel.