Afbeelding
.

Start AMV cursus Ons Genoegen

Algemeen

HATTEM - Op 29 september gaat de Algemene Muzikale Vorming (AMV) opleiding van Fanfarekorps Ons Genoegen van start. Dit keer op woensdagmiddag van 14.15 uur tot 15.00 uur in het verenigingsgebouw de Triangel aan de Veenburgerweg 13 in Hattem.

De AMV lessen zullen worden gegeven tot de mei-vakantie. Hierna is er de mogelijkheid om door te stromen naar het probeerorkest, waarbij gekozen kan worden voor een instrument.

AMV staat voor Algemene Muzikale Vorming, hierbij leer je de basis van het muziek maken samen met andere kinderen. De AMV lessen zijn te volgen door kinderen vanaf groep 4. De kosten bedragen 4 euro per les

“Naast onze AMV lessen geven wij natuurlijk ook individuele muzieklessen. Lijkt het je leuk om bijvoorbeeld trompet, bugel, hoorn, saxofoon, trombone, bariton of slagwerk te leren spelen, geef je dan snel op voor het nieuwe seizoen. Onze toffe docenten staan weer te popelen om aan de slag te gaan met muzikale talenten, jong of oud”, aldus Nicole ten Have van Ons Genoegen. Voor meer informatie over de AMV opleiding en de individuele lessen kan men contact opnemen met Nicole ten Have via: nicole_tenhave@hotmail.com of 06-23479691.