Afbeelding
.

Rond Uit Hattem wordt Visit Hattem

· leestijd 1 minuut Algemeen

HATTEM - Visit Hattem is de nieuwe naam van de toeristische organisatie van Hattem. 

Met de naamswijziging gaat Visit Hattem een nieuwe koers varen. Een geheel vernieuwde, duidelijke website in meerdere talen, de lancering van een webshop en een impuls aan de Social Media kanalen zijn de eerste stappen die al zijn gezet.

Herkenbare naam
Al langer waren er plannen om de naam Rond Uit Hattem te wijzigen. “De coördinatoren en het bestuur van Visit Hattem hebben al vaker een brainstorm gehad over een nieuwe naam. Een naam die duidelijk aangeeft wat ze zijn, wat hun identiteit is. Visit Hattem is een organisatie die tot doel heeft Hattem te promoten. Door promotie in de regio, door toeristen te bedienen in het Toeristisch Informatiepunt, maar ook door de organisatie van spraakmakende evenementen. Visit Hattem is de naam waarin dit alles goed past. Ook voor buitenlandse bezoekers is dit een herkenbare naam”, aldus coördinatoren Sonja Schultz en Marije van Loenen van Visit Hattem.

Nieuwe website
De nieuwe website www.visithattem.nl, die sinds 1 maart online is, voert de nieuwe naam al. Op de website staat naast toeristische informatie en tips ook de evenementenagenda van Hattem. Hierop staan alle activiteiten en evenementen die in Hattem georganiseerd worden. “Momenteel is agenda door Corona nog leeg, hopelijk zal hij binnenkort weer gevuld worden. Organiseer je een activiteit of evenement? Dan kun je deze zelf aanmelden via www.visithattem.nl/aanmelden-evenement.
De website zal binnenkort ook in het Duits en Engels te lezen zijn, ook de webshop gaat binnenkort live”.

Social Media
De Social Media kanalen van Visit Hattem zijn eveneens van naam veranderd. Deze kanalen worden steeds belangrijker en worden daarom regelmatig ingezet. Visit Hattem wil de social media kanalen graag laten groeien, en zal daarom binnenkort een actie starten. Volg alvast de social media kanalen: Facebook (@VisitHattem) en Instagram (@Visithanzestadhattem) voor de laatste nieuwtjes.