Afbeelding
.

Compostactie CMH gaat door

Algemeen

HATTEM- De compostactie van de Christelijke Muziekvereniging te Hattem gaat ook dit jaar door. “Helaas is er geen verkoop aan de deur zoals u dat elk jaar van ons gewend bent, maar kan er alleen online besteld worden”, laat de CMH weten. 

Via de website www.cmhattem.nl kunnen inwoners van Hattem online een bestelling plaatsten en betalen voor compost, potgrond of koemestkorrels. Bestellingen zijn vanaf nu te plaatsen via pagina https://www.cmhattem.nl/compostactie/.

De bestellingen zullen op zaterdag 13 maart, 20 maart en 27 maart vanaf 9.30 uur door de leden van de CMH in Hattem worden bezorgd. Bestellingen worden bij de voordeur neergelegd, u hoeft er dus niet voor thuis te blijven. “Tijdens het bezorgen zullen wij de richtlijnen van RIVM volgen zodat het niet alleen voor u, maar ook voor onze leden veilig is.”

Lukt het online bestellen niet? Stuur dan uw bestelling naar info@cmhattem.nl. U kunt uw bestelling ook na 18.00 uur doorgeven op telefoonnummer 038-4441817. Helaas kan er dit jaar niet contant worden afgerekend. Betaling van online-bestellingen gaat daarom via IDEAL of PIN. De potgrond of compost per zak van 40 liter kost 5 euro en voor 4 zakken in willekeurige samenstelling betaalt u 18 euro. Koemestkorrels kosten 5 euro per zak van 5 kg. Hiervoor geldt geen korting. “Net als altijd komen de kwaliteitsproducten van Tuincentrum Poot uit Hattem!”

Afbeelding