Afbeelding
Paul van der Wal Fotografie

Rijs Solutions: voor advies over uw computer en meer

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

WAPENVELD- We werken allemaal zoveel mogelijk thuis en dan is het natuurlijk wel belangrijk dat alles ook góed werkt. Allround ICT-dienstverlener Rijs Solutions uit Wapenveld kan u daarbij helpen.

Was iedereen in de beginfase van Corona vooral bezig om thuis een werkplek te creëren en om de juiste apparatuur aan te schaffen, op dit moment ligt de focus meer op goede Wifi in huis. “Zeker nu we langer thuis moeten werken, en vaak ook met meerdere mensen in huis, kan het immers flinke ergernissen opleveren wanneer je een trage verbinding hebt”, stelt Bert van Rijssen van Rijs Solutions. Grote internetproviders adverteren volop met wifi-boosters en super-wifi, maar daar heeft hij geen hoge pet van op. “Vaak krijg je dan enkel een installatiepakketje thuis en mag je het zelf uitzoeken. Wil je het écht goed doen, dan komt er meer bij kijken.” En dan ben je bij Rijs Solutions aan het goede adres. Het bedrijf richt zich zowel op de particuliere als zakelijke klant. “Bij particulieren helpen we momenteel vooral bij het inrichten van een werkplek thuis. Onze zakelijke klanten helpen we nu met name met het flexibel maken van hun systemen, zodat iedereen, overal, goed kan werken. Dat doen we bijvoorbeeld met telefonie- en cloud-oplossingen, maar ook met Microsoft Teams licenties.”

Klanten kunnen ook voor reparaties aan diverse soorten apparatuur bij Rijs Solutions aankloppen. “Denk aan smartphones, tablets, printers, laptops, noem het maar op. En op dit moment is het toegestaan om, op afspraak, uw apparatuur bij ons af te leveren en weer op te halen”, legt Bert uit. Een andere manier van dienstverlening is ‘Hulp op afstand’. “Bijvoorbeeld wanneer Word vastloopt, de printer het niet doet of je een rare melding krijgt wanneer je het internet op wil. Klanten kunnen ons dan bellen en dan nemen wij het op afstand over. We bekijken dan wat het probleem is en hoe we het kunnen oplossen.” Reguliere verkoop is op dit moment helaas niet mogelijk. Bestellen en afhalen op afspraak, gratis levering aan huis – in de gemeenten Hattem, Heerde, Epe en Zwolle - of verzending per post kan wel. Gebruik daarvoor de webshop, of neem contact op met Rijs Solutions via mail of telefoon. “Zodra we weer open mogen, hopen we iedereen in de winkel te verwelkomen. Hier vind je diverse laptops, desktops, printers, monitoren, tablets en ook een uitgebreid assortiment netwerk-, computer-, tablet- en smartphoneaccessoires”, vertelt Bert. “We zijn een computerspeciaalzaak, géén voordeelshop. Verwacht dus geen grote bakken om in te graaien. Wat je wel van ons mag verwachten, en waar we heel veel belang aan hechten, is goed advies en kwaliteit. Bij ons krijg je echt persoonlijke begeleiding. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuzes!”

Rijs Solutions is gevestigd aan de Klapperdijk 28/E in Wapenveld. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via tel. 038-4477871 of info@rijssolutions.nl. Neem ook eens een kijkje op www.rijssolutions.nl.