Afbeelding

Herinrichting Burgemeester Bijleveldsingel, Vechtstraat en de Hessenweg van start

· leestijd 1 minuut Algemeen

HATTEM - De herinrichting van de Burgemeester Bijleveldsingel, Vechtstraat en de Hessenweg is van start gegaan. Tot 14 augustus is de Vechtstraat afgesloten voor het verkeer. De apotheek en Albert Heijn zijn wel bereikbaar. Schagen Infra voert het project uit voor de gemeente Hattem.

Het projectgebied is opgedeeld in twee delen. Vanaf juli tot en met november werkt Schagen Infra gefaseerd aan de Burgemeester Bijleveldsingel en de Vechtstraat.

Deel twee van de werkzaamheden aan de Hessenweg, volgt ook in fases in het eerste half jaar van 2021.

Wie op de hoogte wil blijven van de werkzaamheden kan gratis de Schagen-app downloaden.

Tijdens de gehele uitvoeringsperiode blijft doorgaand verkeer mogelijk vanuit één rijrichting langs de werkzaamheden. Deze route gaat vanaf de A50, Hessenweg, Vechtstraat, Burgemeester Bijleveldsingel en Geldersedijk. Op locaties waar éénrichtingsverkeer tijdens de werkzaamheden tijdelijk niet mogelijk is, geldt een kortdurende stremming. Afsluitingen staan altijd op borden langs de weg aangegeven. Deze afsluitingen worden ook geplaatst in een landelijk systeem zodat de navigatie in de auto zich hierop aanpast. De eerste fase kruising Vechtstraat – Hessenweg, Boertjesland en het fietspad Burgemeester Bijleveldsingel vindt plaats tot en met 14 augustus. Fase B aan de Vechtstraat van 17 augustus tot en met 11 september. Een deel van de Burgemeester Bijleveldsingel en de rotonde Geldersedijk – Waalstraat worden in fase 3 van 5 tot en met 16 oktober onder handen genomen. Van 19 oktober tot en met 13 november vinden in fase D het andere deel van de Burgemeester Bijleveldsingel en de Waalstraat – Vechtstraat plaats.