Afbeelding
.

Overname Pierre Eyecare

Partnerbijdrages

HATTEM- Per 1 september a.s. zal Pierre Eyecare in Hattem overgenomen worden. Ter ere hiervan spraken we met de nieuwe eigenaren, Greet, Edith en Annemarie

Greet vertelt: “De mogelijkheid diende zich aan om een tweede Optiekzaak te openen in Hattem naast de reeds bestaande optiekzaak in Burgum. We waren onmiddellijk heel enthousiast en we hebben vervolgens de koop in werking gezet.”

Per 1 september is het dan eindelijk zover.

Edith geeft aan: “We gaan de eerste week van september dicht omdat we alles goed willen voorbereiden voor de heropening. We gaan de winkel voorzien van de allernieuwste apparatuur van Rodenstock omdat we op die manier ook de modernste technieken kunnen inzetten bij het maken van de brillenglazen zodat de klant een superscherp, helder en natuurlijk zicht heeft. Verder passen we de bestaande monturencollectie aan met trendy, hippe, maar ook stijlvolle en vederlichte modellen.”

Annemarie vult aan: “Kenmerken van onze winkel zijn: laagdrempelig, alle tijd, kwaliteit zonder fratsen, goede service en garantie en uiteraard een lekker bakje koffie. We willen gewoon het allerbeste voor onze klanten in alle opzichten.

Voor de klanten die liever contactlenzen dragen kunnen we melden dat we een grote contactlenzenpraktijk hebben en ook nog eens gespecialiseerd zijn in het aanpassen van nachtlenzen en multifocale contactlenzen. Jannie, het vertrouwde gezicht van Pierre Eyecare blijft uiteraard bij ons in dienst. Daar zijn we heel blij mee. Eind september gaan we komen met een spectaculaire heropeningsactie, daarover hoort u binnenkort.”