Afbeelding
Foto: .

Seniorenorkest Heerde zoekt nieuwe leden

Algemeen

REGIO – Het Seniorenorkest Heerde en omstreken bestaat dit jaar 30 jaar. De samenstelling is uiteraard steeds veranderd maar het plezier in het samen musiceren is nog hetzelfde. 

“Rekent u zich tot de senioren en bespeelt u een muziekinstrument, dan is het Senioren Orkest Heerde en omstreken wellicht iets voor u. Het orkest bestaat momenteel uit 17 leden, afkomstig uit Heerde en wijde omtrek”, aldus het bestuur van het seniorenkoor.

In de huidige samenstelling wordt gespeeld op klarinet, accordeon, dwarsfluit, blokfluit, viool, piano, altsaxofoon, althoorn en bugel. Het repertoire varieert van (licht)klassiek, musicalsongs en volksmuziek tot hymnen en spirituals.

U Met name de bassectie kan versterking goed gebruiken, maar dat geldt ook voor de vioolsectie. Kom gerust een keer luisteren en/of een paar repetities meedoen om erachter te komen of dit iets voor u is.

Het orkest repeteert in de periode van september tot mei eens per twee weken op vrijdagmorgen van 9.30 – 11.30 uur. Dit seizoen starten we op 1 september. Plaats: een zaal bij de Ontmoetingskerk, Kanaalstraat 16, Heerde. Voor meer informatie: Syta de Graaff - Hoekstra via tel. 0578 – 617081 of email: smrhoekstra@gmail.com