Afbeelding
Foto: Kom samen het mooiste bouwdorp maken

Samen mooiste dorp timmeren

Algemeen

HATTEM - Rotary Hattem/Heerde organiseert dit jaar opnieuw het Bouwdorp in Hattem. Dit evenement voor basisschoolleerlingen vindt plaats op 29, 30 en 31 augustus 2023 en zal vlak bij Kinderboerderij ’t Dijkweitje plaats vinden.

Meedoen

“Doe mee aan bouwdorp en timmer samen het mooiste dorp”, zo nodigen de organisatoren uit. Ben je tussen de 6 en 12 jaar, woon je in Hattem of ga je in de Hattem naar school en heb je zin om flink mee te timmeren en de prachtigste hutten te bouwen, dan kun je je inschrijven op woensdagavond 28 juni tussen 19.00 en 20.00 uur bij Kinderboerderij ’t Dijkweitje in Hattem. Er is plaats voor 100 kinderen. Vol is vol!

Inschrijfformulier

Vul vooraf het inschrijfformulier in en neem dat samen met 15 euro mee. Inschrijven per mail kan niet. De inschrijfformulieren liggen bij kledingzaak het Pakhuis in Hattem, bij de Marke en bij Kinderboerderij ’t Dijkweitje, maar zijn ook te downloaden op de website van kinderboerderij ’t Dijkweitje.

Stichting Leergeld en Rotary Hattem/Heerde kunnen zorgen voor een bijdrage in de kosten wanneer er geen financiële middelen zijn om mee te doen. Neem daarvoor vóór 26 juni contact op via info@kinderboerderijhattem.nl.

Vrijwilliger

Ben je ouder dan 16 en wil je je opgeven als vrijwilliger op 29, 30 en 31 augustus: geef je dan op via de mail: info@kinderboerderijhattem.nl Je kan dan teamleider worden. Er is de mogelijkheid dat je op deze manier je maatschappelijke stage kan invullen. Hiervoor is er een onkostenvergoeding van 50 euro.